Funcionament

Aquí ús explicaré el funcionament de cada apartat.

Anime Online

Per poder veure l'Anime Online, heu de clicar a un dels títols dels capítols de Slam Dunk.Un cop que heu clicat us n'anireu a una entrada, on hi ha una imatge del capítol, un resum del capítol i el capítol. Per veure el capítol haureu de clicar a "Ir a vk.com" i us anirà directament el capítol que heu seleccionat.


Manga Online

Per poder veure el Manga Online, heu de clicar a un dels títols dels volums del manga de Slam Dunk.


Un cop que heu clicat us n'anireu a una entrada, on hi ha una imatge del volum del manga, un resum del volum del manga i els capítols del volum del manga. Per veure els capítols del manga haureu de clicar al títol on posa "Slam Dunk Capítol 006" i us anirà directament el capítol del manga que heu seleccionat.


Openings & Endings


Per poder veure els Openings i Endings, heu de clicar a uns dels títols com per exemple "Episodis 1 al 61" de Slam Dunk.


Un cop que heu clicat us n'anireu a l'opening o ending que heu triat.

OVA's

Per poder veure las OVA's, heu de clicar a uns dels títols com per exemple "Slam Dunk OVA 2: El campionat nacional! Ànims, Hanamichi Sakuragi!" de Slam Dunk.
Un cop que heu clicat us n'anireu a una entrada, on hi ha una imatge de la OVA, un resum de la OVA i la OVA. Per veure la OVA haureu de clicar a "Ir a vk.com" i us anirà directament la OVA que heu seleccionat.


Descàrregues

Per descarregar és tan senzill, que només heu de clicar a la imatge, del que voleu descarrega, com per exemple capítols, ova's, openings, endings, etc.


Per descarregar a Google Drive, és tan senzill que només heu de clicar a la icona de color vermella i un cop a dins, li heu de donar a on posa "Descargar". I aquí li doneu "Descargar de todos modos", no feu cas del que digui, ja que es pot descarregar perfectament.


Per descarregar a MEGA, és tan fàcil que només heu de seleccionar l'arxiu que voleu descarregar i hereu de clicar amb el botó dret del ratolí, anar a "Descargar" i després a "Descargar Normal".


Banda sonora

Per veure i descarregar és tan senzill, que només heu de clicar al títol de la imatge, del que voleu veure.


Un cop que heu clicat us n'anireu a una entrada, on hi ha una imatge del disc, informació del disc, la llista de les cançons i l'enllaç per descarregar el disc. Per descarregar només heu de clicar a la icona del MEGA.I això és tot, espero que us hagi servit d'ajuda. Gràcies.